link click to see more posizione cellulare tramite imei localizador movil s2 spybubble

IDC

   
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • green color
  • blue color
Паркетите на " Inter Design Center " Печат Е-мейл

INTER DESIGN CENTER е вносител на изключително богата гама паркети. Ние предлагаме на нашите клиенти масивен паркет , ламинат и неповторимо разнообразие от художествени паркети изработени по индивидуален проект.
Художественият паркет - какво е това? Изкуство,занаят,тайнство. Многовековната история на Европа,творческите открития на знаменитите занаятчии и художници ,шедьоврите на майсторите-занаятчии и резбари, обзавеждането на царските дворци и т.н.И при това пълно отсъствие на сведения в литературата,опит,предаващ се от баща на син през поколения,от майстора на калфата,го правят реалност днес,и го превръщат в изкуство. Той представлява рисунка върху пода от различни видове дървесина,включвайки дори екзотичните.Сложни мозаечни форми и орнаментални рисунки от няколко типа базови детайла. Изготвянето на елементи в художествената композиция става с висока точност чрез компютърно проектиране,позволяващо да се синтезира архитектурния плана на обекта в оригинална рисунка,съчетаваща в себе си медальони,художествени и класически декори с фризовe и бордюри очертания и разделения. Крайните проекти на художествените паркети в типови или индивидуални варианти се изготвят на основата на ескизи на художник-дизайнер с графични рисунки или акварели. Цветовото взаимодействие с цветовете на стените,вратите и мебелите по съвпадение или по контраст,дублиране на пода с очертания на тавани и украси,повторение на елементите на колоните и други съществуващи елементи от рисунката на пода-това са само едни от малкото примери,които могат да се дадат за равноправното участие на пода в общото естетическо интериорно решение. В просторната дневна, старата стая, в хола или дори коридора художествения паркет може да бъде доминант.Тогава интериора се подчинява на красотата и на паркетния под.Даже в съчетание с живопис,антиквариат и старинен фарфор художественият паркет не губи своята оригиналност, привлича със своето великолепие и естественост. INTER DESIGN CENTER  продължава със своите традиции в изпълнението на художествен паркет,работейки с композициите на своите велики предшественици и със собствени индивидуални проекти на подове.
kolaj_2.jpg
 

За нас

Интер Дизайн Център е вносител и производител на висококачественни паркети, мазилки, мебели и бани. Ние предлагаме комплекс от услуги - от идеите и оформянето на проекти, до избора и реализирането им на обекта. Прочети повече ...