link click to see more posizione cellulare tramite imei localizador movil s2 spybubble

IDC

   
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • green color
  • blue color
Печат Е-мейл
СПИСАНИЕ МАГАЗИН
ПАРКЕТИ INTER DESIGN CENTER


ПАРКЕТЪТ на Inter Design Center е идеалното решение за подова настилка,защото тук можете да откриете както стандартен масивен паркет,така и невероятните фигурални паркети,изработени по индивидуален проект и дизайн.Съвременните луксозни художествени паркети,представляват съчетание от фигури от различни дървесни видове,неповторими по своя колорит,настроение и артистичност.Монтажа и материалите отговарят на всички изисквания на италианската школа,като основен лидер в изработката на дървени подови покрития.Комплексното обслужване е от идеята,до нейната пълна реализация.

Производствената дейност е свързана с модерна,собствена база в промишлената зона на Пловдив,където дървесината се обработва според предназначението и всички технологични стандарти.

Монтажът на всякакви видове дървени подови покрития е важна част от дейността на фирмата.Като единствен производител и изпълнител на художествени дървени настилки в България, разполага с високо квалифицирани специалисти в областта на услугите.

За ценителите на нестандартното, Inter Design Center може да предложи оригинални решения – луксозни паркети от масив.За тяхното изпълнение се правят специални, индивидуални проекти.Проектирането се извършва от дизайнер на фирмата и е съобразено с всички функционални,пространствени и стилови особености на помещението.Изработката им обикновено е дълъг процес,който е обект на особено внимание от страна на специалистите.Той включва: качествен подбор на дървесината, според техническите и естетични показатели на различните дървесни видове; прецизна изработка на отделните елементи и техните сглобки; сложен монтаж,съобразен с редица технологични изисквания. Професионалистите на фирмата в тази насока продължават традициите на старите майстори,но развиват и нови технологии реализирайки съвременните методи за обработка на повърхностния слой на дървото,и така правят паркета все по-желана настилка дори на места, където натоварването на ежедневието е най-голямо.

Художествените паркети представляват модули от предварително сглобени сложни геометрични фигури. Монтирани на пода, те образуват своеобразни мозайки. Моделите им могат да бъдат избрани по каталог.Имат формирана цена на м2.Изпълняват се от четири вида дървесина - орех,ясен,дъб,черешаи бук,както и многообразие от екзотични дървесини.Изработват се с дебелина на готовата настилка:10 мм,14 мм,16 мм и 22 мм.

Монтаж на паркет
Дълготрайната ефективност на една настилка от дърво зависи в най -голяма степен от начина по който е монтирана.При комплексния начин на работа,който се предпочита от клиентите, фирмата изпълнител е гарант за качество и най-добрия консултант относно всички подробности на изработката.

Като фирма с дългогодишен опит в монтажа на всякакви видове дървени подови настилки Inter Design Center може да бъде идеалния консултант относно всеки един детайл.Специалистите на фирмата в тази насока заимстват изпитани италиански технологии за монтаж , обучени са специално и работят с изключително високи критерии за качество.

Консумативи и аксесоари
За монтаж на настилки от дърво Inter Design Center предлага многократно тествани консумативи,както и аксесоари,подходящи за различните настилки:

-Лепила /едно и двукомпонентни,полиуретанови и на водна основа/
-Лепила-шприцоващи за козметично залепване
-Лакове / едно и двукомпонентни,на различни основа и произход
-Хидроизолационни грундове за изолации на замаските
-Грундове за дърво
-Фугиращи смеси
-Первази/от различна дървесина,с различни профили и ширини/
-Преходни свързващи лайсни /богат избор/

В голямото разнообразие от идеи и възможности на Inter Design Center със сигурност ще намерите и тази отговаряща на вашия вкус,стил и интериор.

 

За нас

Интер Дизайн Център е вносител и производител на висококачественни паркети, мазилки, мебели и бани. Ние предлагаме комплекс от услуги - от идеите и оформянето на проекти, до избора и реализирането им на обекта. Прочети повече ...